Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
egyevnemetben

Sok minden.

Szentes Noémi · 4 hónapja
Sziasztok! 
Körülbelül egy hónapja nem blogoltam és ezt sajnálom is,de nem volt időm és nagyon írni se volt mit. 
Két hete hétvégén voltam először házon kívül. A nővéremmel elmentünk Diskózni! :)
Nagyon jól éreztem magam,egy kis cuki Diskóban voltunk ami egyébként ki volt halva mert ezen a környéken  nem szokás szórakozni járni. Ennek ellenére a testvéremmel tökéletesen eltáncolgattunk és nevetgéltünk,az itt létem legszebb estéje volt eddig.
  Másnap (két hete vasárnap) a családdal elmentünk egy meleg vizes fürdőbe. Kicsit kikapcsolódtunk és végre nem fáztam! :D A  családom tudni illik állandóan viccet csinál abból hogy én a létező összes ruhámat magamra rántom ha kiteszem a lábam a házból,de most végre mondhattam nekik hogy : nem,most nem fázom.
  Tegnap egy YFU-s (Youth For Understanding) találkozóra mentünk. Borzalmasan boldog voltam hogy találkozhattam másik cserediákokkal és mindannyian feltehettük a kérdéseinket,megoldhattuk együtt a problémáinkat. Őrültem hogy nem csak nekem vannak gondjaim (nehogy azt higgyétek hogy ez könnyű mert nem az). Együtt ittunk ettünk és beszélgettünk,szuper volt. :) Megismertem újabb cserediákokat is és új barátokra leltem akik mint kiderült nem is olyan messze laknak tőlem. Ez a program szerintem arra is jó volt hogy megnézzük mennyit fejlődött a nyelvtudásunk. Ezért is boldog voltam,mert mind kiderült a fél csapat még mindig csak angolul beszél és meg se tudnak szólalni németül.
  Ahogy fentebb említettem vannak és lesznek is problémák. De ez minden családban megesik és ha nem a saját családod akkor még sűrűbben. A Cserediákság az eddigi legjobb dolog ami velem történt a 17 évem alatt,de nem könnyű. Lassan három hónapja vagyok távol a családomtól,barátaimtól és mindentől amit megszoktam és fontos volt. Egyáltalán nem sajnálom hogy itt vagyok és hogy itt leszek még 8 hónapot mert újabb dolgokat szokok meg más lesz fontos. Tudnia kell annak aki belevág hogy ez egy érzelmi hullámvasút,vagy sírsz vagy iszonyatosan boldog vagy nincs kettő közötti állapot. (legalábbis én ezt tapasztaltam eddig)
Boldog vagyok hogy itt lehetek és átélhetem ezeket a rossz és egyaránt jó élményeket is. A családom teljesen más mint amit én megszoktam de soha nem cserélnék senkivel,mint ahogy már említettem minden családban vannak nehézségek,túl kell rajtuk lendülni.
Mára most ennyi lett volna,úgy éreztem ezekről a dolgokról is írni kell picit.
Köszönöm hogy elolvastad. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Mila · 3 hónapja
Az élesztő és a paraziták különféle módokon léphetnek be a szervezetbe, attól függően, hogy milyen típusúak. A Candida Albicanis, a leggyakoribb és leginkább nehéz eltávolítani az élesztő típusát, természetes módon jelenik meg a szervezetben kis mennyiségben.
Forras:http://magyaregeszseg.eu/vannak-bajok-a-hasaban/#Hogyan_szerezzunk_elesztot_es_paraznakat
Szentes Noémi
Sziasztok! A nénetországi csereévemről fogok nektek beszámolni,olvassátok élvezettel.